Първоначално публикувано от svetlin pilev
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Съвет относно покупка на 159
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
няма вече Алфи, няма вече тръпка...
-
Първоначално публикувано от svetlin pilev Покажи съобщение.............означава,че по-скоро е доста карана.Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
Alfa Romeo 156, 2.0TS
Comment
-
Първоначално публикувано от AlfaMan Покажи съобщениеИ това е много относително. От една страна зависи от килограмите на задкормилното "устройство", от друга - колко често сядаш. Ако караш градско и ти се налага многократно да се качваш и слизаш в рамките на един ден, то със сигурност, кожата доста повече ще амортизира. Това все пак е някакъв показател, но в никакъв случай, не може да се каже, че само по него може да се съди колко е каран автомобила. А и кожата при 159 е доста посредствена като качество (това гледам вече са го казали).159 SW 2.4 Jtdm 2007
156 TS 1.8 1999
Avensis SW 2.2 D4D 2011
Comment
-
Здравейте. Интересувам се от 159-ка SW и ми се ще да попитам обявите в БГ заслужават ли си с оглед разликата в цената с чужбина? Може ли да се намери читава тук при нас? Търся дизел, но се чудя 1.9 или 2.4 и ръчка или автоматик...
Някой има ли наблюдения върху тази:
http://www.cars.bg/c1712324Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm
Comment
-
Аз съм я гледал. Всичко правено по нея, което е описано в обявата е правено от предишния собственик - пусни търсачката в раздел продава с "Алфа ромео 159" и ще разбереш кой е. Новият собственик, единствено е правил ремонт на скоростната кутия - смяна на лагери. На външен вид колата няма някакви особени забележки, освен стандартните от експлоатация на една 10 годишна кола, единствено по забележимите са люпещ се лак над задна дясна вежда и отчупено парче от решетката под предната броня - в дясно. Поне това успях да видя. Вътре е много запазена и няма забележки. Проблем за който не беше писал собственика (ако беше ми го казал предварително, изобщо нямаше да ходя до Ст. Загора), е свързан с хидравликата. Не е ясно дали е рейка (най-вероятно), но може и да е помпа.... , абе без диагностика не може да стане ясно с какви пари може да се ремонтира. Поне преди два месеца, когато ходих нямаше диагноза - като гледам, цената от тогава е свалена с 200 лв. което ме навежда на мисълта, че проблема може да не е решен още. Гумите са за смяна и джантите са малките - 16-ки. Задните стъкла са фабрично тонирани. Другото, което се сещам е, че човека е семеен и жена му е на работа в Англия и чак август ще си идва, което означава, че за прехвърляне пред нотариус, трябва да се ходи пак до там.Last edited by AlfaMan; d.m.y г., 01:29.Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
Alfa Romeo 156, 2.0TS
Comment
-
Първоначално публикувано от AlfaMan Покажи съобщениеАз съм я гледал. Всичко правено по нея, което е описано в обявата е правено от предишния собственик - пусни търсачката в раздел продава с "Алфа ромео 159" и ще разбереш кой е. Новият собственик, единствено е правил ремонт на скоростната кутия - смяна на лагери. На външен вид колата няма някакви особени забележки, освен стандартните от експлоатация на една 10 годишна кола, единствено по забележимите са люпещ се лак над задна дясна вежда и отчупено парче от решетката под предната броня - в дясно. Поне това успях да видя. Вътре е много запазена и няма забележки. Проблем за който не беше писал собственика (ако беше ми го казал предварително, изобщо нямаше да ходя до Ст. Загора), е свързан с хидравликата. Не е ясно дали е рейка (най-вероятно), но може и да е помпа.... , абе без диагностика не може да стане ясно с какви пари може да се ремонтира. Поне преди два месеца, когато ходих нямаше диагноза - като гледам, цената от тогава е свалена с 200 лв. което ме навежда на мисълта, че проблема може да не е решен още. Гумите са за смяна и джантите са малките - 16-ки. Задните стъкла са фабрично тонирани. Другото, което се сещам е, че човека е семеен и жена му е на работа в Англия и чак август ще си идва, което означава, че за прехвърляне пред нотариус, трябва да се ходи пак до там.Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm
Comment
-
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
шегува се заради клчодържателя ..
Колата има кофти навигация, няма мултиволан,а е с темпомат....
Нее 2008г гаранция
Останалото на мястоEX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG
Comment
-
Що не опитате италия/ швейцария.. има много читави.. аз септември ще взимам брера, но от БГ въобще не ми минава през ум да пълня на някой джоба и после с мокрите кърпи..EX : Alfa Romeo GT 1.9JTD '06
Alfa Romeo 159 Ti 1.9JTDm '07
Comment
Comment